Uransa alkuvaiheessa oleva tekninen myyjä

Etsimme teknistä myyjää. Sovit vahvistamaan Orbiksen tiimiä, jos olet valmis haastamaan itsesi ja haluat löytää asiakkaille sopivia tiedonsiirtoratkaisuja. Sinulla voi olla jo jonkin verran työkokemusta ja opit uusia asioita helposti.

Jos olet kiinnostunut myyntityöstä, haluat työskennellä monipuolisessa myynnin tehtävässä tiedonsiirron ratkaisujen parissa ja sinulla on teknisen alan tutkinto, saatat olla etsimämme henkilö.

Mikä on Orbis?

Perheomisteinen Orbis Oy on toiminut teknologian kehitystrendien kärjessä jo vuodesta 1949. Orbis kehittää uuden sukupolven mobiiliverkkojen sekä älykaupunkien ratkaisuja digitaaliselle yhteiskunnalle. Orbis tarjoaa tiedonsiirtoverkkoihin RF- ja valokuituteknologioiden tuotteita ja osaamista, joilla varmistetaan datan luotettava liikkuminen kiinteistöissä, datakeskuksissa, laitteissa ja teollisuudessa sekä kaupunkien ja tietoliikenneoperaattoreiden infrassa. Orbiksen oma tuotanto mahdollistaa sekä jatkuvan tuotekehityksen, että asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla, lisäksi Orbis toimii myös Baltiassa.

Miksi töihin Orbikselle?

Orbis tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä teknologia-alalla sekä näköalapaikan tietoliikenneteknologian kehitykseen. Tämä toimenkuva on joustava ja monipuolinen. Yrityksessä on rento työilmapiiri, jossa yhteistyötä ja kehittymistä arvostetaan. Töitä voi tehdä joustavan hybridimallin mukaan joko toimistolla tai etänä, työntekijöille tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto).

Orbiksen arvoja ovat avoimuus ja rehellisyys, toisten arvostaminen ja tasapuolisuus, yhteinen tavoitteista sopiminen ja tavoitteisiin sitoutuminen sekä toiminnan kannattavuus ja jatkuva kehittäminen. Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen sekä vahvan asiantuntijatiimin tuen. Saat näköalapaikan tietoliikenneteknologian kehitykseen, tämä työ tarjoaa sinulle monipuolisen toimenkuvan.

Aloittelevan myyjän työnkuva

Toimit kokeneemman myyjän työparina ja hoidatte yhdessä myyntiprosessia. Tavoitteenasi on auttaa asiakkaita löytämään sopivat tiedonsiirtoratkaisut. Työtehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpitoa asiakkaisiin, tarjousten laatimista sekä myyntiin ja tuotteisiin liittyvää asiakaspalvelua. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä lisäksi myös Orbiksen muiden asiantuntijoiden, kuten muiden myyjien ja teknisen asiantuntijan kanssa. Työpäivät ovat vaihtelevia, ja työhön sisältyy myös jonkin verran matkustamista pääasiassa Suomessa.

Kuka sinä olet?

Etsimällämme myyjällä on ammattikorkeakoulututkinto tekniseltä alalta, sekä aitoa kiinnostusta kehittyä myyjäksi tiedonsiirron ratkaisumyynnin parissa. Katsomme eduksesi, jos sinulle on kertynyt jo hieman kokemusta tietoliikenne- tai sähköalalta. Arvostamme myös valokuituteknologian ja aktiivilaitteiden tuntemusta. Tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi tiedonsiirronratkaisuja sekä myyntiä kohtaan sekä intosi kehittää itseäsi. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja proaktiivista työskentelyotetta.

Arvostamme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta CRM-järjestelmän, esimerkiksi Salesforcen, käytöstä.

Mikäli tunnistat itsessäsi seuraavia asioita, saatat olla etsimämme uransa alkuvaiheessa oleva myyjä

  • Sinulla on korkeakoulututkinto (AMK) tekniseltä alalta.
  • Haluat kehittyä tiedonsiirron ratkaisumyynnissä.
  • Olet asiakaslähtöinen ja proaktiivinen.
  • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi. Otsikoi sähköposti ”Tekninen myyjä / Orbis Oy”. Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Telin, Head of Growth, Helsinki Sales Academy, puh. 050 380 7670.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työaika: Kokoaikainen

Työn kesto: Vakituinen

Toimipiste: Vantaa

Palkkamalli: Kiinteä kuukausipalkka + komissio