Orbis Oy:lle on myönnetty Hiilijalanjälki laskettu -merkki

Orbis Oy on saanut Keskuskauppakamarin myöntämän Hiilijalanjälki laskettu -merkin, joka osoittaa yrityksen aloittaneen ilmastotyönsä laskemalla scope 1 ja 2 -päästöt kansainvälisen GHG-protokollan mukaisesti.

Vihreässä kuusenoksassa kimmeltää vesipisaroita.
13.8.2024

Orbis Oy on saanut arvostetun Hiilijalanjälki laskettu -merkin, jonka myöntää Keskuskauppakamari. Merkki osoittaa, että Orbis Oy on sitoutunut vastuulliseen ilmastotyöhön ja laskenut oman toimintansa (scope 1) ja ostoenergiansa (scope 2) päästöt kansainvälisen GHG-protokollan mukaisesti.

Orbis on ylpeä saadessaan tämän tunnustuksen, joka vahvistaa sitoutumisemme ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen.

Suvi Ahlajärvi, kehitysjohtaja, Orbis Oy

Hiilijalanjälki laskettu -merkki on osoitus Orbiksen aktiivisesta työstä ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Keskuskauppakamarin vahvistama laskenta kattaa yrityksen toiminnan seurauksena muodostuvien suorien päästöjen lisäksi energiankulutuksen epäsuorat päästöt. Tämä auttaa yritystä tunnistamaan päästölähteensä ja kohdistamaan toiminnalleen oikea-aikaisia ja tarkoituksenmukaisia toimenpiteitä ilmastovaikutusten hillitsemiseksi.

Kauppakamarin Orbis Oy:lle myöntämä Hiilijalanjälki laskettu -merkki.

Orbis Oy jatkaa työtään päästöjen vähentämiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Lue lisää Hiilijalanjälki laskettu -merkistä Keskuskauppakamarin verkkosivulta.

Katso myös

Lisätietoja

Suvi Ahlajärvi

kehitysjohtaja

+358 40 7548715

[email protected]