Kiinteistön tiedonsiirto

Kiinteistön tiedonsiirto pitää sisällään kiinteistön yleiskaapeloinnin sekä kiinteistön sisä- eli RF-kuuluvuusverkon. Orbis on tukenasi kaikissa kiinteistön tiedonsiirtoon liittyvissä asioissa - meiltä saat sekä tuotteet että alan syväymmärryksen.

Kiinteistön tiedonsiirron ratkaisut yleiskaapeloinnista kuuluvuusverkkoihin Orbikselta.

Palvelemme kaikissa rakennusprojektin vaiheissa

Kiinteistön tiedonsiirto on kokonaisvaltainen projekti, joka kannattaa huomioida jo kiinteistön suunnitteluvaiheessa, mutta jonka korjaaminen on oikein ja oikeilla tuotteilla toteutettuna mahdollista myös jälkikäteen. Orbis on kiinteistön tiedonsiirron vahva osaaja – olemme tukenasi jo projektin kartoitus-, suunnittelu- ja asennusvaiheissa. Käyttöönotto, mittaukset ja hyväksynnät hoituvat luotettavasti, kun olemme mukana. Oli roolisi sitten rakennuttaja, suunnittelija tai asentaja, autamme sinua tekemään työsi kerralla oikein.

Etsitkö kiinteistöön kaapeleita ja tarvikkeita kiinteistön sisäverkon tai yleiskaapeloinnin toteutukseen? Orbiksen valikoima täyttää vaatimukset niin teknisesti kuin sisäverkkomääräyksen osalta. Oma tuotantomme tuottaa kaapelit ja tarvikkeet valmisratkaisuina tai räätälöitynä projektikohtaisesti. Valikoimastamme löydät lisäksi tarkoin valitut muiden valmistajien laadukkaimmat tuotteet ja tarvikkeet. Pitkän linjan kokemuksemme sekä kumppaniverkostomme kautta saat vankan kokonaisvaltaisen tuen kiinteistöprojekteihin suunnittelusta aina toteutukseen ja mittaukseen saakka.


Tuotteet vaivattomasti verkkokaupasta

Orbiksen verkkokauppa Worbiksesta löydät kattavan valikoimamme kiinteistöjen tiedonsiirtoverkon tuotteita, joita varastoimme runsaasti Vantaalla. Näet helposti sekä tuotteen saatavuuden että tekniset tiedot. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi saman tien ja kiireessä voit käydä noutamassa suoraan varastoltamme.

Kiinteistön tiedonsiirto kerralla oikein

Orbiksen kaapeloinnilla takaat sisäverkon saatavuuden kiinteistöissä.

Kiinteistöjen yleiskaapelointi

Sisäverkko sisältää talojakamosta asuntoihin vedettävät valokuitu-, pari- ja antennikaapelit, joita kutsutaan myös nimillä kuitu tai optinen kaapelointi, cat tai data ja tellu. Meidän kautta varmistat teknillisen laadun, yhteensopivuuden sekä tietoliikennepalvelujen saatavuuden kiinteistöissä.

Sisätilojen kuuluvuusverkot

Mobiiliverkon kuuluvuus sisätiloissa on haasteena erityisesti energiatehokkaasti rakennetuissa kiinteistöissä. Orbiksen kautta saat kaiken operaattorihyväksyttyyn sisäkuuluvuusratkaisuun liittyvän palvelun suunnittelusta materiaaleihin, asennukseen, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Tarjoamme alan osaamistamme myös rakennusyhtiöiden käyttöön.

Lue lisää kiinteistön tiedonsiirrosta

Päivitetty sisäverkkomääräys M65D – nämä asiat muuttuivat

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin määräystä M65 kiinteistön sisäverkosta ja teleurakoinnista sovelletaan vakinaiseen asuinkäyttöön tarkoitetun asuinkiinteistön, toimitilakiinteistön ja julkisen kiinteistön sisäisiin viestintäverkkoihin ja -järjestelmiin.

Orbis ja SRV aloittavat yhteistyön kiinteistöjen sisäkuuluvuuden parantamiseksi

Orbis Oy ja SRV Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen mobiiliverkkojen sisäkuuluvuuden parantamiseksi. Yhteistyön tavoitteena on parantaa asuinmukavuutta varmistamalla, että mobiiliverkot toimivat SRV:n rakentamissa kiinteistökohteissa.

Kaikki RF-komponentit nyt 4.3-10 -liitinrajapinnalla Orbikselta

Ulkonäkönsä lisäksi suorituskyvyltään kehuttu antenniuutuus sisätilojen kuuluvuusverkkoihin.

Kysymyksiä? Kiinteistön tiedonsiirto kerralla kuntoon ammattilaisen avulla

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!

Ajankohtaista

Marjasähkö Oy:n toimitusjohtaja Jani Niskanen Keimolan työmaalla
31.5.2023

Asiakastarina: Orbis ja Marjasähkö yhteistyössä – Tehokkuutta Keimolan asuintaloprojektiin monikuituisten valmiskaapeleiden avulla

Orbis on jo vuodesta 2019 ollut Marjasähkön luotettu toimittajakumppani. Orbis on tukenut Marjasähköä tarjoamalla sen tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja, kuten kuituvalmiskaapeleita, joiden avulla Marjasähkö on pystynyt parantamaan toimintansa laatua ja tehokkuutta.

>
Sähköasentaja tarkistamassa asennustyötä asuinrakennuksen työmaalla
9.1.2023

Viestintäviraston sisäverkkomääräys päivittyi: M65E tuo toivottuja muutoksia

Viestintäviraston määräyksestä 65 astui voimaan uusi versio M65E alkuvuodesta 2023. Määräyksen muutoksista tietoa tässä uutisessa.

>
7.2.2022

Jetting Ab:n kuidunpuhalluslaitteet Orbiksen valikoimaan

Puhallustekniikka mahdollistaa verkon laajentamisen olemassa olevilla putkilla, maata uudelleen avaamatta.

>