Asiakaslupauksemme

Me Orbiksella seisomme sanojemme takana, koska suhtaudumme teknologiaan intohimolla ja haluamme tarjota rehellisiä, luotettavia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme monimutkaisimpiin tiedonsiirtotarpeisiin.

Yhteistyötä ja asiantuntemusta

Mitä aito yhteistyö tarkoittaa sinulle?

Meille se tarkoittaa avoimuutta, kommunikaatiota ja syvällisen asiantuntemuksemme hyödyntämistä asiakkaidemme projekti- ja sovelluskohtaisiin tarpeisiin. Kanssamme työskennellessä tiedät, mitä odottaa.

Kuusi lupaustamme Sinulle Orbiksen asiakkaana:

Orbiksen asiakkaana voit luottaa laatuun, asiantuntemukseen ja rehellisyyteen.

Jani Linna-Aro
toimitusjohtaja, Orbis Oy

Tulevaisuustakuu

Ajattelemme aina myös huomista ja siksi suunnittelemme ratkaisuja, jotka ovat pitkäikäisiä ja kestävät tiedonsiirtotarpeissa myös tulevaisuudessa.

Olemme tiedonsiirron edelläkävijä, joka raivaa tietä tulevaisuuteen ja luo suuntaa alan kehitykselle. Kierrämme tapahtumissa ja keräämme uusimman tiedon, jottei sinun tarvitse – ja jotta voimme tarjota sinulle aina uusimman ratkaisun ja kertoa, mihin hyödynnät uusinta teknologiaa.

Tuotekehitys ja innovaatiot

Tulevaisuuteen skaalautuvat ratkaisut

Edelläkävijyys ja tulevaisuuden kestävyys ovat olleet osa työtämme jo kauan. Monet ratkaisut, joita toteutimme kymmeniä vuosia sitten kestävät käyttöä edelleen myös nykypäivän tarpeissa.

100 % sinulle sopiva

Pyrimme aina kohti ratkaisuja, jotka ovat tarpeisiinne mitoitettuja sekä laadultaan ja toiminnaltaan varmoja. Tavoitteenamme on aina luoda teille kokonaisratkaisu, joka on parempi kuin osasitte odottaa. Kuuntelemme tarpeitanne, keskustelemme ja etsimme yhdessä parhaat tuotteet ja ratkaisut. 75 vuoden aikana kertyneellä kokemuksella osaamme kertoa myös, mikä ei toimi – ja tarjota paremman vaihtoehdon.

Räätälöidyt ratkaisut omasta tuotannosta

Kuuntelemme tarpeitasi ja ratkaisemme puolestasi

Myyjämme ovat kokeneita teknologian asiantuntijoita, joilta saat vastauksen visaiseenkin pulmaan. Avainasiakkaanamme takaamme sinulle nopean ja henkilökohtaisen palvelun sekä pitkän, luotettavan kumppanuuden.

Teemme mitä lupaamme

Haluamme, että voit nukkua yösi rauhassa – teemme aina, mitä lupaamme, ja olemme tukenasi myös haastavissa tilanteissa. Olemme ketterä, paikallinen toimija – meihin saat nopeasti yhteyden henkilökohtaisesti, ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimimme avoimesti ja rehellisesti ja seisomme suoraselkäisesti lupaustemme takana. Olemme kotimainen kumppanisi, ja menemme takuuseen myös toimittajiemme luotettavuudesta. Avullamme saat varmuuden, että asiat toimivat sovitusti läpi toimitusketjun.

Orbiksen vastuullisuus
Asiantuntijoiden yhteystiedot

Rehellistä teknologiaa

Orbiksella on takana jo 75 vuotta matkaa osana suomalaista yhteiskuntaa. Arvomme ja historiamme löydät Yritys-sivulta.

Enemmän asiantuntijuutta

Kauttamme saat käyttöösi myös laajan verkostomme osaamisen. Olemme valinneet kumppaneiksemme alan johtavat valmistajat ja edistyksellisimmät teknologiat. Teemme kumppaneidemme kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta voimme tarjota sinulle markkinoiden parhaat tuotteet ja kattavimman valikoiman.

Olemme mukana mm. näissä yhteisöissä:

Huber+Suhner – yhteistyötä jo 60 vuotta

Yksi pitkäaikaisimmista kuppaneistamme on päämiehemme Huber+Suhner. Kuuntele videolta aluejohtaja Phil Stanway:n ajatukset yhteistyöstä Orbiksen kanssa.

Ajattelemme arkeasi

Kehitämme tuotteitamme sinun työsi sujuvuutta ja kannattavuutta ajatellen. Oman tuotantomme tuotteet on suunniteltu asentajanne arkea ja suomalaisia sääolosuhteita silmällä pitäen. Näin takaamme nopeat asennukset sekä toimintavarman käyttöönoton. Jokaisen komponentin laatu on tinkimättömästi testattu. Erikoistilanteisiin saat sinulle räätälöidyn ja kootun ratkaisun omasta tuotannostamme, ja varaosat tarvittaessa vikkelästi varastoltamme Vantaalta.

Esimerkkejä omista tuotteistamme löydät Youtube-kanavaltamme.

Hyllyn täydeltä laatua

Tutustu verkkokauppamme Worbiksen kattavaan valikoimaan.

Valokuidun asentamista helpottaa esimerkiksi modulaarinen paneeli valokuitu- ja parikaapeliverkkoihin.
Valmiskaapeliratkaisut nopeuttavat käyttöönottoa ja helpottavat ylläpitoa.

Vastuullinen kumppanisi

Vastuullisuus ei tarkoita meille pelkästään lain ja velvoitteiden täyttämistä. Kehitämme omaa toimintaamme entistä kestävämmäksi, niin ympäristöä kuin ihmisiä kunnioittaen.

Olemme saaneet paljon yhteiskunnalta, joten haluamme myös tehdä osamme. Olemme ylpeitä läpinäkyvistä toimitusketjuistamme – otamme vastuun omasta toiminnastamme ja edellytämme samaa myös toimittajakumppaneiltamme. Kanssamme takaat vastuullisuuden myös omassa toimitusketjussasi.

Jatkuva kehitys myös vastuullisuudessa

Huolehdimme vastuullisuuden kehittymisestä niin omassa toiminnassamme kuin myös kumppaniverkostomme osalta.

Orbis on rehellinen ja kokenut toimija, joka tekee kaikkensa toteuttaakseen parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin tiedonsiirron haasteisiin ja tehtäviin.

Ratkaisut kaikkiin tiedonsiirron haasteisiin

Orbikselta löydät tinkimättömällä laadulla toteutetut kokonaisratkaisut datakeskuksiin, operaattoreille, kiinteistöjen tiedonsiirtoon, valmistavalle teollisuudelle sekä puolustusteollisuudelle.

Tutustu ratkaisuihin

Ota yhteyttä asiantuntijoihin

Datakeskukset

Sami Salmela

avainasiakaspäällikkö

+358 50 328 7693

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minulla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista datakeskusratkaisuista. Mikäli tarvitset apua luotettavan ja nykyajan vaatimukset täyttävän datakeskuksen suunnittelussa ja toteutuksessa, ota yhteyttä minuun. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Puolustusteollisuus

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Ole minuun yhteydessä puolustusteollisuuden tiedonsiirtoon liittyvissä kysymyksissä. Minulta löytyy vuosien kokemus sekä valokuitu- että RF-komponenttien ja -mittalaitteiden myynnistä tälle asiakasryhmälle. Osaamiseni on käytettävissänne!

Operaattorit

Pasi Hopponen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 411 198

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minulla on reilun 20 vuoden kokemus teleoperaattoreiden mobiileista- ja kiinteistä verkoista sekä valokuituteknologiasta.

Valmistava teollisuus

Jari Koskinen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 457 678

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minun avullani löydät teollisuuden kaapelointi- ja kotelointiratkaisut (RF, valokuitu ja Ethernet).