Ura Orbiksella

Ura Orbiksella vie mukanaan innovatiiviseen yrityskulttuuriin. Haluamme metodien lisäksi tarjota välineet kehittymisellesi. Annamme haasteita, jotka vievät mukanaan. Suosittelemme hakemista kaikille, jotka haluavat vaikuttaa omaan työhönsä, nauttivat teknologian nopeasta kehityksestä ja viihtyvät tiellä, jollaista ei aikaisemmin ole ollut.

Orbis – Innovatiivisuus ja tuotekehitys ovat kaiken toimintamme ytimessä.

Ura Orbiksella tarjoaa näköalapaikan tiedonsiirron kehityksen ja innovaatioiden kärkeen. Orbiksen yrityskulttuuri on sekä innovatiivinen että innostava. Tarjoamme metodien lisäksi välineet kehittymisellesi. Annamme haasteita, jotka vievät mukanaan. Jos haluat vaikuttaa omaan työhösi, nauttia teknologian nopeasta kehityksestä ja vaikuttaa tulevaisuuden tiedonsiirron ratkaisuihin, sinun kannattaa hakea meille. 

Orbis tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä teknologia-alalla sekä näköalapaikan tietoliikenneteknologian kehitykseen. Yrityksessä on rento työilmapiiri, jossa yhteistyötä ja kehittymistä arvostetaan. Töitä voi tehdä joustavan hybridimallin mukaan joko toimistolla tai etänä, ja työntekijöille tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto).

Löydä oma ura Orbiksella – katso avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Otamme kuitenkin mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava paikka avautuu.

Avoin hakemus

Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostilla rekrytointi(at)orbis.fi tai postitse Orbis Oy, HR-osasto, PL 15, 00421 Helsinki.

Käymme avoimet hakemukset läpi ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi vastaava paikka avautuu.

Otamme sopivin välein myös työharjoittelijoita yritykseemme esimerkiksi toimistotöihin, talousosastolle, myyntiin, markkinointiin, varastoon ja IT-tehtäviin, joten voit lähettää avoimen hakemuksen harjoittelupaikkaakin etsiessäsi.