Operaattorit

Operaattorit ovat avainasemassa nykyaikaisen kaupunki-infran toteutuksessa ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa. Orbiksen tuote- ja palveluvalikoimasta löydät valmiit ratkaisut verkon rakentamiseen, olipa kyseessä kiinteä verkko, mobiiliverkko tai digitaalisen kaupungin hybridiratkaisu.

Älypylväät toimivat alustoina erilaisille laitteille ja antureille sekä tuovat palveluita kaikkien saataville.

Ratkaisut operaattoreille

Operaattorit tarvitsevat kiinteiden ja mobiiliverkkojen rakentamiseen laadukkaita ja luotettavia verkkokomponentteja. Kun kaipaat ratkaisuja, joilla saavutetaan riittävä kapasiteetti ja toimintavarmuus, olet oikeassa paikassa. Tälle sivulle olemme koonneet yleistä tuotetietoa sekä Orbiksen yhteystiedot kiinteän tai mobiiliverkkoprojektin varmaan toteutukseen. Meiltä löydät luotettavasti operaattorihyväksytyt tuotteet, jotka mahdollistavat suuret tiedonsiirtomäärät juuri oman projektisi tarpeisiin.

Erityisosaamistamme on helposti asennettavien valokuituverkkotuotteiden toteutus. Valikoimastamme löydät luotettujen kumppaniemme laadukkaan tuotteet, ja tarvittaessa räätälöimme tarpeisiisi sopivan ratkaisun omassa tuotannossamme.

Orbiksen tuotteilla kiinteä verkko syntyy laadukkaasti ja vaivattomasti, sisäverkkomääräyksen mukaisilla ja operaattorien hyväksymillä tuotteilla.

Kiinteä verkko

Orbiksen tuotteilla kiinteä verkko syntyy laadukkaasti ja vaivattomasti. Oman laadunvalvontamme avulla pystymme takaamaan teleoperaattoreiden laatuvaatimukset. Lisäksi meiltä löydät myös tarvittavat hitsaus-, puhallus- ja mittauslaitteet sekä niiden käyttöön liittyvän opastuksen.

Kattavat mobiiliverkon ratkaisut Orbikselta: Tukiasemat, älypylväät ja kaapelointiratkaisut.

Mobiiliverkko

Valmiit ratkaisut mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään. Ratkaisumme kattavat sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön.

Smart City Innovation Cluster luo tulevaisuuden älykkäitä kaupunkeja.

Smart City Innovation Cluster

Orbis on mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja SCIC-innovaatioklusterin jäsenenä. Tutustu klusterin toimintaan ja tule mukaan luomaan ratkaisuja, jotka muuttavat kaupunkielämää lokaalisti ja globaalisti.

SCIC:n sivuille

Operaattorit luovat digitaalista yhteiskuntaa – Orbiksen innovaatiot tukevat

Kaupunkiympäristössä 5G-tukiasemien ja muiden digitaalisten alustojen tarvitsema kaapelointi ja laitteet on mahdollista sulauttaa huomaamattomasti kaupunkikuvaan – ne voivat olla esimerkiksi osa bussipysäkkiä tai valopylvästä. Orbis kehittää yhteistyökumppaniensa kanssa näihin tarpeisiin uusia ratkaisuja, joita on pilotoitu vuodesta 2019 alkaen. Kun kaipaat innovatiivista kumppania uusien sovellusten ja toteutuksien tueksi, Orbiksen asiakkaana saat aina hyödyn alan viimeisimmistä innovaatioista ja pysyt kehityksen kärjessä. Osana Smart City Innovation -klusteria tarjoamme mahdollisuuksia myös monialaisiin innovatiivisiin kokonaisuuksiin.

UrbanPole älypylväs sulautuu saumattomasti ympäristöön osana älykaupunkia.

Urban Pole™ mahdollistaa huomaamattomat ratkaisut

Urban Pole on suunniteltu sulautumaan saumattomasti rakennettuun ympäristöön. Sillä voidaan luontevasti lisätä mobiiliverkon kapasiteettia tai peittoa, ja siihen voidaan integroida muita kaupunkiympäristön toimintoja.

Lataa esite

Tutustu muihin sovellusalueisiimme ja kysy lisää aiheesta operaattorit

Pasi Hopponen

asiakkuuspäällikkö

+358 400 411 198

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minulla on reilun 20 vuoden kokemus teleoperaattoreiden mobiileista- ja kiinteistä verkoista sekä valokuituteknologiasta.