Valmistava teollisuus

Valmistava teollisuus vaatii tiedonsiirron ratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Orbiksella on pitkä kokemus ratkaisuista, joiden käyttökohteena on esimerkiksi laivateollisuus, satamanosturit, raideliikenne tai infrastruktuurin kunnon valvonta.

Orbis tarjoaa valmiskaapelit ja erikoiskaapelit valmistavan teollisuuden sovelluksiin.

Valokuitukaapelit erikoissovelluksiin

Etsitkö mittojesi mukaan valmistettuja tiedonsiirtokaapeleita sekä niihin liittyviä kytkentäkoteloita? Orbikselta saat valmiskaapelit ja erikoiskaapelit, joissa on tarkat käyttökohteeseesi soveltuvat pituudet ja liittimet. Valmistava teollisuus ja sen tiedonsiirtotarpeet on yksi erikoisosaamisalueistamme. Suunnitelemme tarpeisiisi sopivan, kustannustehokkaan ratkaisun vankalla kokemuksella.

Valmistava teollisuus hyötyy valokuitusovelluksista

Valokuitukaapelia voidaan käyttää lämpötilan, mekaanisen rasituksen ja vetojännityksen mittaamiseen. Tyypillinen kuituvalvonnan sovellusalue on vetää valokaapeli maan alle kaukolämpö, kaasu- ja öljyputkilinjoihin valvomaan paine- ja lämpötilamuutoksia.

Orbis mukana kvanttiteknologian kehityksessä

Orbis on liittynyt BusinessQ-konsortioon, joka tähtää kvanttiteknologian ja siihen liittyvien innovaatioiden edistämiseen ja kaupallistamiseen Suomessa ja Euroopassa. Orbis tuo yhteisöön vahvaa asiantuntijuutta tiedonsiirron eri teknologioista ja sovelluksista, jota tarvitaan kvanttiteknologian kehittämisessä sekä mahdollistamaan kvanttiteknologian hyödyt yhteiskunnan eri osa-alueilla.

Mittojesi mukaan valmistettuja kestäviä kaapeleita

Orbis valmistaa asiakaskohtaisia valokuitu- ja RF-kaapeleita sekä niihin liittyviä kytkentäkoteloita esimerkiksi koneenrakennukseen, laitevalmistukseen ja erilaisiin teollisuussovelluksiin. 

Valmistava teollisuus ketterän tuotekehityksen kärjessä

Orbiksen oma tuotanto mahdollistaa sen, että saat käytännössä kokeillut ja testatut, innovatiiviset mutta samalla kustannustehokkaat kokonaisratkaisut käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Vahva teknologinen osaaminen sekä vahva kumppaniverkostomme mahdollistaa eri teknologioiden yhdistämisen ja tuo käyttöösi uusia teknologioita jo varhaisessa vaiheessa.

Case OptoBoa / Konecranes

Tutustu, miten Orbiksen OptoBoa kuljettaa tietoa ja virtaa Konecranesilla

Elektroniikan tuotekehitys ja tuotannon testaus

Testaatko tuotekehityksessä tai tuotannossa, että käytettävät piirilevyt toimivat kuten pitääkin ja tiedonsiirto tapahtuu annetuilla kriteereillä? Orbis on tunnettu erittäin korkealaatuisten mittaus- ja testauskomponenttien, RF-kaapeleiden sekä testifixtureiden ja -neulojen toimittaja.

Valmistava teollisuus vaatii tarkkaa laatua

Tiedonsiirtolaitteiden tuotekehityksessä ja tuotannon testauksessa käytettävillä testifixtureilla (test fixture) ja testineuloilla (testipiikit, test probes) tarkistat, että elektroniikkapiirilevyjen tiedonsiirto toimii laatukriteeriesi mukaisesti. Valmistava teollisuus vaatii tarkkaa laatua, ja edustamamme saksalaisen Ingunin tuotteiden mittaustarkkuus on huippuluokkaa.

Testineulat verkkokaupasta

Korkeaa laatua kumppaneiltamme

Tuotekumppani Ingun

Ingun

Saksalainen Ingun on erikoistunut testineuloihin ja testifixtureihin. Yritys on alansa johtava valmistaja maailmassa ja Ingunin laaja tuotevalikoima kattaa myös räätälöidyt sovellukset. Valikoima sisältää mm. jousitetut testineulat, RF-probet ja testifixturet. Ingunin valmistamana mittaustarkkuus ja neulojen paikannus saadaan toteutettua erittäin tarkasti.

Tuotekumppani Huber+Shuner

Huber+Suhner

Korkeaa teknistä tasoa olevat sveitsiläisen Huber+Suhnerin valmistamat komponentit ovat olleet Orbiksen edustuksessa vuosikymmeniä. Huber+Suhner Group on maailman johtavia sähköisten ja optisten liittimien sekä liitinjärjestelmien toimittajia, ja sen tarjoamat tuotteet ja palvelut kattavat RF-teknologian, valokuidun, kaapelit sekä polymeerit.

Joustavuutta omasta tuotannosta

Oma tuotantomme Virossa takaa laadukkaat komponentit ja nopeat toimitukset. Kun tarvitset nopeasti ja luotettavasti kaapeloinnit ja komponentit analogiseen, digitaaliseen, langalliseen tai langattomaan tiedonsiirtoon, ota yhteyttä meihin. Saat tarpeisiisi räätälöidyn, oikean kokoisen ratkaisun sekä tuotekokonaisuuden, jonka toimintavarmuuteen ja suorituskykyyn voit luottaa.

Orbiksen omalta tuotantolaitokselta tiedonsiirron räätälöidyt ratkaisut käsityönä.

Testatut komponentit käsityönä

Oma tuotantolaitoksemme Viron Sauessa on valmistanut tiedonsiirrontuotteita vuodesta 1999 asti. Siellä jatkojalostamme erilaisista kaapeleista liittimillä ja kytkentäkoteloilla varustettuja valmiskaapeleita ja muita kokoonpanoja.

Oma tuotanto

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jari Koskinen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 457 678

[email protected]

Minun avullani löydät teollisuuden kaapelointi- ja kotelointiratkaisut (RF, valokuitu ja Ethernet).

Teemu Vahtola

Teemu Vahtola

tekninen myyjä

+358 40 643 2068

[email protected]

Uutisia valmistavasta teollisuudesta

Asiakkuuspäällikkö Jari Koskinen ja tekninen myyjä Teemu Vahtola
19.5.2023

Oma tuotanto ja pitkä kokemus takaavat luotettavat ja joustavat tiedonsiirron ratkaisut teollisuudelle

Valmistava teollisuus vaatii tiedonsiirron ratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa.

>
12.9.2016

Ingunin testineulat elektroniikan testaukseen ovat nyt tilattavissa Orbiksen verkkokaupasta!

Saksalainen Ingun on johtava testausteknologiatuotteiden valmistaja, jonka tuotevalikoima käsittää markkinoiden laajimman testineulavalikoiman.

>
Orbis – Innovatiivisuus ja tuotekehitys ovat kaiken toimintamme ytimessä.
4.9.2013

Video: Näin tehdään RF-valmiskaapelit

Videossa näytetään, kuinka RF-valmiskaapeleita tehdään Orbis Oy:n tuotannossa.

>