Kiinteä verkko

Orbiksen tuotteilla kiinteä verkko syntyy laadukkaasti, vaivattomasti ja operaattorien hyväksymillä tuotteilla.

Orbiksen tuotteilla kiinteä verkko syntyy laadukkaasti ja vaivattomasti, sisäverkkomääräyksen mukaisilla ja operaattorien hyväksymillä tuotteilla.

Kiinteä verkko teleoperaattoreille

Valikoimastamme löydät toimintavarmoja ja laadukkaita operaattorien hyväksymiä verkkokomponentteja monipuolisiin tarpeisiin – niillä kiinteä verkko saadaan pystyyn helposti ja sujuvilla asennuksilla. Orbiksen oma tuotanto ja tuotekehitys mahdollistavat sen, että saat käytännössä kokeillut ja testatut, innovatiiviset sekä samalla kustannustehokkaat kokonaisratkaisut käyttöösi mahdollisimman nopeasti. Samalla saat aktiivisen ja toimitusvarman tuotetuen. 

Ristikytkentäratkaisujen tuotevalikoimamme valokuituverkkoihin kattaa myös verkkorakentamisen aiempia sukupolvia yhteensopivuuden varmistamiseksi. Meiltä löydät myös verkon mittalaitteet, vaimentimet, valokuitututkat ja hitsauslaitteet sekä niiden käyttöön liittyvän opastuksen.

Tuotteet

Verkkokaupastamme Worbiksesta näet perusvalikoimamme tuotteiden kuvat ja hinnat välittömästi 24/7. Verkkokauppa toimittaa tilauksesi lähes poikkeuksetta vuorokauden sisällä. Worbiksen chat auttaa sinua arkisin heti kun tarvitset apua. Lisäksi noutovarastomme palvelee sinua arkisin klo 8-16.  

Kaapelointi- ja asennustarvikkeet

Tutustu tuotevalikoimaamme joka sisältää mm. ristikytkentäkaapit, valmiskaapelit, paneelit ja laitekaapit.

Ratkaisut kiinteistöjen tiedonsiirtoon

Kiinteistön tiedonsiirto toteutuu kerralla oikein, kun kokonaisuus suunnitellaan tarjouksesta työmaalle ja suunnittelusta loppumittauksiin. Kiinteistön tiedonsiirtoon liittyen tarjoamme ratkaisut niin kiinteistön yleiskaapelointiin kuin sisätilojen kuuluvuusverkkoihinkin. Orbiksen valikoima täyttää optisen kuidun ja parikaapeloinnin vaatimukset niin teknisesti kuin sisäverkkomääräyksen osalta.

Tutustu ratkaisuihimme:

Kaapelointiratkaisut kiinteistöille

Tutustu sisäverkkomääräyksen täyttäviin valmisratkaisuihin ja tuotteisiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Pasi Hopponen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 411 198

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minulla on reilun 20 vuoden kokemus teleoperaattoreiden mobiileista- ja kiinteistä verkoista sekä valokuituteknologiasta.

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!