Ratkaisut

Orbis on rehellinen ja kokenut toimija, joka tekee kaikkensa toteuttaakseen parhaat mahdolliset ratkaisut kaikkiin tiedonsiirron haasteisiin ja tehtäviin. Meiltä saat aina tarpeisiisi räätälöidyn, oikean kokoisen ratkaisun sekä tuotekokonaisuuden, jonka toimintavarmuuteen ja suorituskykyyn voit luottaa.

Orbikselta löydät ratkaisut kiinteistöjen tiedonsiirtoon, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomiin yhteyksiin sekä teleoperaattoreiden kiinteisiin ja mobiiliverkkoihin.
Orbis on rehellinen ja kokenut toimija, joka tekee kaikkensa toteuttaakseen parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin tiedonsiirron haasteisiin ja tehtäviin.

Ratkaisut kaikkiin tiedonsiirron haasteisiin, varmaa tiedonsiirtoa ja täsmällistä palvelua

Orbikselta löydät ratkaisut kiinteistöjen tiedonsiirtoon, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomiin yhteyksiin sekä teleoperaattoreiden kiinteisiin ja mobiiliverkkoihin, konesaleihin sekä teollisuudelle. Palvelemme myös puolustustusteollisuutta tinkimättömällä laadulla ja toimitusvarmuudella. Sovellusalueesta huolimatta Orbiksen oma tuotanto toteuttaa tarpeisiisi sopivan tuotekokonaisuuden, jonka toimintavarmuuteen ja suorituskykyyn voit luottaa.  

Ratkaisut luotettavalta kumppanilta

Toimimalla kanssamme saat käyttöösi uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat arkeasi ja mahdollistavat menestyksen myös tulevaisuudessa. Innovatiivisuus ja tuotekehitys ovat kaiken toimintamme ytimessä.

Älypylväät toimivat alustoina erilaisille laitteille ja antureille sekä tuovat palveluita kaikkien saataville.

Ratkaisut operaattoreille

Etsitkö toimittajaa, jolta saat valmiin ratkaisun mobiiliverkon tukiaseman tai älypylvään laitteiden kaapelointiin ja kytkentään? Ratkaisumme kattaa sekä valokuitu-, RF-, Cat-tiedonsiirron että sähkönsyötön. Lisäksi toimitamme laadukkaita verkkokomponentteja sekä operaattorien hyväksymiä tuotteita, jotka mahdollistavat suuret tiedonsiirtomäärät.

Datakeskus- ja konesaliratkaisut suunnittelusta asennukseen Orbikselta.

Datakeskusratkaisut

Etsitkö modulaarisia ja helposti ylläpidettäviä ratkaisuja, jotka ovat sekä helposti laajentavissa että yhteensopivia vanhoihin järjestelmiin? Orbis tarjoaa kasvaviin tiedonsiirtomääriin ja kaapelointeihin uudenlaisia tiedonsiirron ratkaisuja, joilla mahdollistetaan sekä suurempi kapasiteetti että hallitaan helpommin kasvava kaapelointimäärä.

Kiinteistön tiedonsiirron ratkaisut yleiskaapeloinnista kuuluvuusverkkoihin Orbikselta.

Kiinteistön tiedonsiirto

Etsitkö asuntoon, toimistoon, tehtaaseen tai muuhun kiinteistöön kaapeleita nopeasti ja varmasti? Orbiksen valikoima täyttää optisen kuidun ja parikaapeloinnin vaatimukset yleisverkkoihin niin teknisesti kuin määräyksen osalta. Orbikselta saat halutessasi myös operaattorien hyväksymät sisätilojen kuuluvuusverkot.

Orbis on toimittanut tiedonsiirron tuotteita jo vuosikymmenten ajan haastaviin viranomaisten tiedonsiirtoverkkoihin.

Puolustusteollisuus

Valitsetko kriittisiin järjestelmiin vain korkeaa teknistä suorituskykyä tai hyväksyttyjä toimittajia? Suomalainen Orbis on toimittanut tiedonsiirron tuotteita jo vuosikymmenten ajan haastaviin viranomaisten tiedonsiirtoverkkoihin sekä esimerkiksi tutkasovelluksiin.

Orbis tarjoaa valmiskaapelit ja erikoiskaapelit valmistavan teollisuuden sovelluksiin.

Valmistava teollisuus

Etsitkö mittojesi mukaan valmistettuja tiedonsiirtokaapeleita sekä niihin liittyviä kytkentäkoteloita? Orbikselta saat valmiskaapelit, joissa on tarkat käyttökohteeseesi soveltuvat pituudet ja liittimet.

Worbis - tiedonsiirron verkkokauppa

Verkkokauppa Worbis

Worbis.fi on Orbiksen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita vaivattomasti. Nopea saatavuus takaa sen, että työsi ei viivästy ja saat tavarat, kun tarvitset niitä – useimmiten jo seuraavaksi päiväksi. Olemme valinneet verkkokauppaamme asennustöissä ja tuotannossa yleisimmin käytettäviä tiedonsiirtoverkkojen komponentteja.

Innovatiiviset ja palvelulliset kokonaisratkaisut

Meillä Orbiksella sinua palvelevat kokeneet ammattilaiset, joista jokainen suhtautuu ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen intohimolla. Meitä orbislaisia yhdistää myös tinkimätön ja intohimoinen suhtautuminen teknologiaan sekä tuotekehitykseen. Partneroitumalla kanssamme saat käyttöösi uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat arkeasi ja mahdollistavat menestyksen myös tulevaisuudessa. Kerro meille, millaisia haasteita tai tarpeita on näköpiirissäsi, niin me tartumme työhön vahvalla teknologiaosaamisellamme. Tuodaan tulevaisuus tähän päivään yhdessä! 

Oma tuotanto ja räätälöidyt ratkaisut

Kun tarvitset nopeasti ja luotettavasti kaapeloinnit ja komponentit analogiseen, digitaaliseen, langalliseen tai langattomaan tiedonsiirtoon, Orbiksen oma tuotanto toteuttaa tarpeisiisi räätälöidyn tuotekokonaisuuden, jonka toimintavarmuuteen ja suorituskykyyn voit luottaa.

Tuotekehitys ja innovaatiot

Tuotekehitys ja innovaatiot ovat kaiken toimintamme ytimessä. Kun kaipaat innovatiivista kumppania uusien sovellusten ja toteutuksien tueksi, Orbiksen asiakkaana saat aina hyödyn alan viimeisimmistä innovaatioista ja pysyt kehityksen kärjessä.

Orbis tarjoaa räätälöidyt ratkaisut tiedonsiirtoon tilanteessa kuin tilanteessa.

Myyjämme auttavat löytämään oikean ratkaisun

Kokeneilta myyjiltämme saat lisätietoa sopivista tuotteista tai tukea kestävän kokonaisratkaisun suunnitteluun.

Ota yhteyttä