Datakeskus

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita tuoteratkaisuja konesalin infraan ja kaapelointiin. Orbiksen monipuolinen valikoima mahdollistaa myös erilaisten datakeskusten vaatimuksien täyttämisen. Lisäksi tarjoamme kumppaneidemme kanssa asennuspalveluita. Hanki suomalainen konesali Orbikselta!

Datakeskus- ja konesaliratkaisut suunnittelusta asennukseen Orbikselta.

Hyvin suunniteltu datakeskus kestää aikaa

Asiantuntijamme osaavat auttaa valitsemaan parhaan ratkaisun, olipa toiveissasi helposti huollettava ja energiatehokas konesali, tai unelmiesi vihreä datakeskus.

Varmistamme ketterät asennustyöt ja datakeskuksen vakaan toiminnan kohteen koosta riippumatta. Tuotteemme on helppo asentaa ja päivittää tulevaisuuden tarpeisiin. Tuotteidemme huippulaatu turvaa toimivan tiedonsiirron ja autamme nopeasti yllättävissäkin tilanteissa. Ota yhteyttä niin löydämme sinulle sopivan ratkaisun! 

Suunnittelua, räätälöintiä ja asennusta

Asiantuntijoidemme avulla valitset parhaat ratkaisut datakeskukseesi kartoituksesta suunnitteluun ja asennukseen. Autamme myös ennakoimaan päivitystarpeita ja välttämään ikäviä yllätyksiä. Luotettujen asennuskumppaniemme kanssa tarjoamme kokonaispalvelua, joka parantaa asennuksen kustannustehokkuutta.

Tuotteet konesalin asennuksiin

Pitkäikäiset, muokattavat ja nopeasti asennettavat tuotteemme varmistavat, että datakeskus kestää aikaa ja skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. Meiltä saat kustannustehokkaasti laadukkaat tuotteet, esimerkiksi jämäkät räkit. Turvallinen ja toimiva kokonaisuus varmistetaan määräysten mukaisesti toimivilla, korkealaatuisilla tuotteilla. Mukana halutessasi myös asennuspalvelu.

Räkit, suojahäkit, lukitusratkaisut ja tarvikkeet datakeskukseen Orbikselta.

Datakeskusten infra

Optimaalinen ympäristö palvelimillesi laadukkailla rakenteilla ja älykkäillä sähkönsyöttö- ja jäähdytysratkaisuilla.

Orbis OptoManager on helppo asentaa.

Datakeskuksen kaapelointi- ja asennustarvikkeet

Meiltä löydät modulaariset kaapelointiratkaisut, laadukkaat asennus- ja puhdistustarvikkeet sekä ristikytkentäkaapit.

Tarvikkeet nopeasti verkkokaupasta tai varastolta

Oma tuotantomme ja luotetut kumppanimme varmistavat, että varaosia on aina nopeasti saatavilla. Perustarvikkeet löydät verkkokaupastamme tai noudat suoraan Vantaan varastoltamme. Tarvittaessa oma tuotantomme räätälöi tuotteet vastaamaan tarvettasi ja kumppanimme auttavat asentamisessa. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti!

Tutustu datakeskus- ja konesaliratkaisuihin

Vantaan näyttelytilassamme on esillä kattava valikoima datakeskustuotteita, mm. asennuslattia puhallinlaattoineen, räkkejä, virtakiskoja, 1-vaihe UPSeja ja PDU:ita. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle osoitteessa Vanha Kaarelantie 9, Vantaa

Datakeskustuotteet verkkokaupasta

Worbis-verkkokaupastamme saat helposti perustarvikkeet datakeskuksen kaapelointiin ja infran rakentamiseen. Verkkokaupassamme tuotteet ja niiden tekniset tiedot ovat saatavillasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Datakeskus kerralla oikein

Kysyttävää tuotteista tai toimivan ratkaisun suunnittelusta? Asiantuntijamme auttavat tekemään kestäviä ratkaisuja ja välttämään ikäviä yllätyksiä, olitpa sitten rakentamassa uutta tai päivittämässä vanhaa. Ota yhteyttä datakeskusten asiantuntijaamme:

Ulla Uusitalo

asiakkuuspäällikkö

+358 44 301 0000

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Autan sinua mielelläni datakeskusten infraan kuten laitekaappeihin, sähkönjakeluun ja varmistettuun virransyöttöön liittyvissä ratkaisuissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Datakeskusuutisia ja -innovaatioita suoraan sähköpostiisi

Tilaamalla datakeskusuutiset saat suoraan sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa uutisia ja tiedotteita tuotteista, teknologioista, kampanjoista, tapahtumista, viranomaisohjeista sekä tarinoita Uutiskirjeemme tilaajat pysyvät aina kehityksemme kärjessä ja kuulevat asioista ensimmäisenä.

Tilaa datakeskusuutiset