Orbis edustamaan Anritsun valokuidun mittalaitteita

Kesäkuusta 2015 alkaen Orbis Oy on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen japanilaisen laitevalmistajan Anritsun kanssa. Anritsun laajasta tuotevalikoimasta Orbiksen myyntiin tulevat optisen kaapeloinnin mittalaitteet.

Puolustusteollisuuden tuotekumppani Anritsu
11.9.2015

Valokuitutuoteiden valikoimasta vastaava Heikki Saukko Orbikselta kertoo, että Anritsun mittalaitteet ovat luotettua laatua ja tuttuja suomalaisille käyttäjille, minkä vuoksi ne on mielellään otettu mukaan kokonaistarjontaan. Obikselta saataviin Anritsun mittalaitteisiin kuuluvat nyt valokuitututkat, spektrianalysaattorit (WDM-verkkojen mittauksiin), tehomittarit, valonlähteet, videomikroskoopit ja liikenteen tunnistimet. Anritsu Finlandin myyntivastaava Erkka Herola kertoo yhteistyöstä Orbiksen kanssa:

Mittalaitteen valinta on pitkään harkittu investointi asennusyritykselle. Tuemme Orbiksen myyntiä ja asiakkaita laitekoulutuksissa sekä käyttötarpeisiin sopivan laitteen valinnassa.

Lisätietoja

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!