Orbis Oy aukaisi verkkokaupan

Orbis Oy on avannut verkkokaupan. Verkkokaupan tuotevalikoima sisältää avaushetkellä tarvikkeita valokuidun asentajille sekä langattomien verkkojen komponentteja.

7.11.2012

Verkkokauppamme on tarkoitettu suomalaisille asiakkaillemme helpoksi tilauskanavaksi, josta voi etsiä ja valita haluamansa tuotteet sekä lähettää tilauksen mihin kellon aikaan tahansa. Verkkokaupassa asiakkaan prosesseja helpottaa myös hintojen ja tuotteiden saatavuuden näkyminen ilman erillistä kirjautumista.

Toimitustavaksi voidaan verkkokaupassa valita joko Itellan toimesta kuljetus suoraan omaan toimipisteeseen tai vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa Orbiksen Vantaan konttorilta. Verkkokaupan tuotteet ovat pääasiassa varastotuotteitamme, joten toimitusaika on niille keskimäärin kolme työpäivää. Verkkokaupan ostokset maksetaan samalla tavoin kuin muutenkin eli lähetämme asiakkaalle laskun toimituksen jälkeen.

Kehitämme jatkuvasti verkkokaupan valikoimaa, mikä tarkoittaa, että lisäämme uusia tuotteita valikoimaan viikottain. Otamme mielellään vastaan toiveita tuotteista sekä palautetta verkkokaupan toiminnasta!

Tervetuloa ostoksille!

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 20 478 8600

asiakaspalvelu@orbis.fi