Orbis Oy avasi uuden verkkokaupan Viroon, Latviaan ja Liettuaan

Orbis Oy on suomalainen yritys, joka toimittaa tietoliikenne- ja dataverkkojen komponentteja Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Vuodesta 2012 Orbis on kasvattanut Worbis-nimistä verkkokauppaansa. Orbis julkaisi 1.11.2017 Worbis.shopin Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

2.11.2017

Worbis-verkkokaupassa on kattava valikoima laadukkaita valokuitu, kupari- ja RF-verkkojen komponentteja sekä tuotteita testaukseen ja mittaukseen. Orbiksen ratkaisuja käytetään kiinteistöjen langallisissa ja langattomissa verkoissa, mobiiliverkoissa, liikenteessä, konesaleissa ja elektroniikkateollisuudessa.

Worbis parantaa palveluamme Baltian asiakkaista. Se näyttää paikallisen varastotilanteemme ja tarjoaa erityisiä asiakasetuja.

Paula Meuronen, Orbiksen markkinointipäällikkö

Regional Sales Manager Erkki Kämärän mukaan Worbis auttaa asiakkaita löytämään tuotetietoja helpommin sekä suunnittelemaan materiaalihankintoja projekteihin.

Baltian Worbis sijaitsee osoitteessa http://www.worbis.shop 

Lisätietoja

Erkki Kämärä

asiakkuuspäällikkö, Baltia

Viro +372 515 18 20

etunimi.sukunimi@orbis.eu

Kaikki Viron, Latvian ja Liettuan asiakkaat saavat minulta teknistä ja kaupallista tukea kaikista Orbiksen tuotteista – oli kyseessä RF, FO tai muut tuotteet.