Tallenne: Tietoliikenteen ylijännitesuojat (NEMP, LEMP, Ethernet) -webinaari

Keväällä 2021 järjestetty webinaarimme tietoliikenteen ylijännitesuojista on nyt katsottavissa tallenteena.

21.5.2021

Salamaniskujen ja sotilaallisten uhkien sähkömagneettiset häiriöpulssit voivat rikkoa RF- ja tietoliikennelaitteita. Ylijännite- eli EMP-suojia voidaan käyttää esimerkiksi kalliosuojissa, räjähdysalttiissa tiloissa, liikkuvissa kalustoissa, laboratorioissa ja muissa kriittisissä yhteyksissä, joissa käytetty kuparikaapelointi on häiriöille altis. 

Englanninkielisessä webinaarissamme HUBER+SUHNER:in asiantuntija Robin George kertoo kattavasti erilaisista ylijännitesuojaratkaisuista erityisesti sotilaskäytössä.

Huber+Suhner

Sveitsiläinen vuonna 1969 perustettu Huber+Suhner Group on maailman johtavia sähköisten ja optisten liittimien sekä liitinjärjestelmien toimittajia. Sillä on asiakkaita maailmanlaajuisesti telekommunikaation, teollisten sovellusten ja kuljetuksen aloilta.

Alan asiantuntija

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!