Hae meille tekniseksi asiantuntijaksi!

Etsimme nyt teknistä asiantuntijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kasvattamaan omaa asiantuntijuutta valokuitu- ja RF-tiedonsiirron teknologioihin liittyen sekä mukaan luomaan tiedonsiirron tulevaisuutta!

1.8.2023

Teknisenä asiantuntijana liityt osaksi neljän hengen teknologiatiimiä ja työskentelet läheisesti yhteistyössä etenkin Orbiksen myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa, minkä lisäksi pääset toimimaan myös asiakasrajapinnassa sekä kansainvälisten päämiesten ja toimittajien kanssa. Työskentelet sekä talon sisäisenä että ulkoisena asiantuntijana ja vastaat erityisesti valokuitu- ja RF-tiedonsiirron teknologioista. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin tukeminen erilaisia tietoiskuja ja koulutuksia pitämällä sekä uusien ratkaisujen tuotteistamiseen osallistuminen. Skannaat esimerkiksi päämiesten tuotevalikoimaa ja etsit uusia potentiaalisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Olet myös vahvasti osana tuotekehitystä kehittämässä uusia tuotteita.

Menestyäksesi tässä teknisen asiantuntijan tehtävässä odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, valokuituteknologioiden tuntemusta sekä alan sanaston osaamista. Teknisenä asiantuntijana työskentelet useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta myös vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä kommunikoida teknisiä asioita selkeästi. Lisäksi toivomme sinulta proaktiivista otetta sekä kiinnostusta ja uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan. Tehtävässäsi sinun tulee pysyä ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista ja kehityksestä.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Orbiksen palvelukseen ja työtä voit tehdä sekä etänä että Orbiksen Vantaan toimistolta käsin. Tehtävänkuvaan kuuluu kuitenkin myös matkustamista esimerkiksi yrityksen tuotantolaitokseen Viroon tai kansainvälisten päämiesten luo Eurooppaan. Matkustuspäiviä tehtävässä voi kertyä noin neljästä viiteen päivää kuukaudessa. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja yrityksen toimintaan
 • Parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut sekä asiantuntevat kollegat
 • Innovatiivisen ja innostavan yrityskulttuurin sekä rennon työilmapiirin, jossa yhteistyötä ja kehittymistä arvostetaan
 • Urakehitys- ja etenemismahdollisuuksia talon sisällä
 • Joustavan etätyömahdollisuuden
 • Kiinteän kuukausipalkan + mahdollisuuden vuosittaiseen bonukseen
 • Laajan työterveyshuollon sekä muita työsuhde-etuja

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, vähintään parin vuoden ajalta
 • Valokuituteknologioiden ja alan sanaston tuntemusta
 • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Office ja ERP-osaamista
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • RF-tiedonsiirtoteknologioiden tuntemus

Sinustako uusi orbislainen? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 13.8.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Pääset hakemaan paikkaa aTalentin sivuilta: https://atalent.fi/open-position/orbis-oy-tekninen-asiantuntija-tiedonsiirtoteknologiat-194528

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.).