Jetting Ab:n kuidunpuhalluslaitteet Orbiksen valikoimaan

Kuituja asennetaan perinteisesti maahan kaivamalla tai kairaamalla. Puhallustekniikka on vaihtoehtoinen ja yleistyvä tapa, sillä se mahdollistaa verkon laajentamisen olemassa olevilla putkilla, maata uudelleen avaamatta.

7.2.2022

Puhallustekniikalla säästöä asennuskustannuksiin

Taajamissa perinteinen asennustapa on hankala, koska maata on avattava. Puhallustekniikka tuo asennusyritykselle säästöä, koska verkonlaajennusprojektiin tarvitaan perinteistä menetelmää vähemmän laite- ja henkilöresursseja.

Vastataksemme markkinan kasvavaan tarpeeseen ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä laajemmin, olemme solmineet valokuidun puhalluslaitteista edustussopimuksen ruotsalaisen Jetting Ab:n kanssa. Vuonna 2008 perustettu Jetting toimii Ruotsin Tidaholmissa, jossa sillä on omat tuotekehitys- ja tuotantotilat. Suomessa toimimme yksinoikeudella Jettingin virallisena jälleenmyyjänä.

Tutustu valokuidun puhalluslaitteisiin

Laadukkaita ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja laitteita

Jetting valmistaa valokuidun puhalluslaitteet niiden elektroniikkaa lukuun ottamatta alusta alkaen itse. Laitteet ovat erittäin laadukkaita, kevyitä ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne kestävät sadetta, lunta ja likaa, ja soveltuvat kaikenlaisille kuiduille ja putkille. Laitteissa ei ole irto-osia, joten niiden käyttöönotto on yksinkertaista, eikä vaadi erityisiä työkaluja. Laitteet ovat myös toiminnaltaan varmoja ja tarvittaessa käyttäjän helposti itse huollettavissa. Optiona laitteille on saatavissa puhallusprojektin dokumentointijärjestelmä. Sekä laitteiden että varaosien saanti Ruotsista on joutuisaa.  

Tarvitsetko lisätietoja, laitedemon tai huoltoa? 

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!