Mikä on UPS ja kuinka valita juuri oikea ratkaisu?

12.4.2023
Legrand UPS - lataa UPS-opas

UPS varmistaa katkeamattoman virransyötön kriittisille laitteille ja suojaa samalla sähköverkon häiriöiltä, kuten virtapiikeiltä ja sähkövirran katkeamiselta. UPSin tärkeänä lisätehtävänä onkin pitää kuormalle menevän sähkön jännite ja taajuus tasaisena.

Oikeanlaisen UPS-ratkaisun valinta takaa laitteiden, järjestelmien ja prosessien toiminnan haastavissakin tilanteissa.

Tutustu UPS-oppaaseemme

Koostimme oppaan oikean UPS-laitteen valitsemisen tueksi. Oppaassa avaamme UPSin valintaa ja siihen liittyviä tekijöitä aina tarpeiden määrityksestä tarjoamiimme tuotevaihtoehtoihin asti. Käsittelemme oppaassa myös mm. UPS-ratkaisun asennusta sekä varusteita. Lataa uusi UPS-oppaamme ja tutustu huippulaadukkaisiin UPS-ratkaisuihimme.

Lisätietoja

Ulla Uusitalo

avainasiakaspäällikkö

+358 44 301 0000

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Autan sinua mielelläni datakeskusten infraan kuten laitekaappeihin, sähkönjakeluun ja varmistettuun virransyöttöön liittyvissä ratkaisuissa.

UPSit Worbiksessa

Suoraan verkkokaupastamme löydät Legrandin 1-vaihe UPS-laitteet, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ja hyvästä hinta/laatu-suhteestaan. Lisäksi tarjoamme huippulaadukkaita UPS-tarvikkeita ja lisäosia, jotka tekevät UPSien käyttöönotosta sekä asentamisesta vaivatonta ja turvallista.