Nyt myös SLO:n kautta Orbiksen tuotteet mobiiliverkkojen tukiasemiin

Orbis Oy ja SLO ovat aloittaneet yhteistyön mobiiliverkkojen tuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Teleoperaattorien urakoitsijat saavat nyt tarvitsemansa materiaalit helposti ja nopeasti asennuskohteensa läheisyydestä. Orbiksella on vuosikymmenten kokemus valokuitu- ja RF-teknologioista, joita käytetään kiinteissä ja langattomissa tiedonsiirtoverkoissa. Orbiksen oma tuotanto Virossa täydentää maahantuotua valikoimaa ja räätälöi asiakaskohtaisia tuotteita.

Asentajat Orbis OptoMast -tukiaseman tolpassa.
6.7.2016

Nyt aloitetun yhteistyön myötä SLO:n varastoista löytyvät kattavasti tukiaseman asennuksessa tarvittavat kaapelointituotteet. Orbis OptoMast on FTTA-valokuitukytkentäratkaisu tukiaseman tiedonsiirtoon. OptoMast Power sähkökytkentäkoteloita käytetään puolestaan tukiaseman aktiivilaitteiden sähkönsyöttöön. Aina tukiasemassa tarvitaan myös antennin ja radioyksikön väliseen tiedonsiirtoon välikaapeleita eli RF-jumppereita, joita on saatavissa lukuisia eri mittoja ja liitimien variaatioita riippuen tukiaseman valmistajasta ja versiosta. Valikoimaa täydennetään kysynnän perusteella.

Lisätietoja

Pasi Hopponen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 411 198

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Minulla on reilun 20 vuoden kokemus teleoperaattoreiden mobiileista- ja kiinteistä verkoista sekä valokuituteknologiasta.