Orbiksen tuotevalikoima laajenee parikaapeleihin

Orbis Oy tekee kiinteistöjen sisäverkkoasennuksien ostamisesta ja urakoinnista hieman mutkattomampaa uudella, laajennetulla tuotevalikoimallaan. Uuden Orbis Vaski™ -tuoteryhmän tuotteet ovat testattuja ja toimintavarmoja kaikenkokoisten kaapelointijärjestelmien asennuksiin.

30.1.2015

Uuteen Orbis Vaski™ -tuoteryhmään kuuluvat Cat6- ja Cat6A-luokkien parikaapelit, kytkentäkaapelit, liittimet, työkalut sekä paneelimekaniikka.

Orbiksella on jo vuosikymmenien kokemus valokuitu- ja RF-teknologioiden maahantuonnista sekä omasta valmistuksesta. Vuonna 2014 Kuitu kotiin -rakentamisen lisääntyessä valokuidun asiakaskunta laajentui ja samalla syntyi aiempaa enemmän kysyntää myös parikaapeleille. Vaski-tuoteryhmä vastaa tähän kysyntään luontevasti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki tarvikkeet yhdestä luotettavasta paikasta. Cat-tuotteiden lisääminen valikoimaamme oli siten luonnollinen ja helppo kehityssuunta, sillä myös kontaktit tuotteiden valmistajiin olivat jo osittain olemassa.

Anu Peussa, Orbiksen myyntijohtaja

Alussa valikoimassa on erityisesti kiinteistöjen sisäverkkomääräysten mukaisia kaapeleita ja tarvikkeita, mutta Orbis Vaski™ laajentuu tulevaisuudessa muihinkin parikaapeleiden käyttökohteisiin.

Tuotteiden toimitusvarmuus ja saatavuus suoraan hyllystä ovat ratkaisevassa osassa tiedonsiirtoverkkojen rakentamisessa ja käyttötarpeissa. Orbis Vaski™-tuotteet ovat saatavilla helposti ja nopeasti Worbis.fi-verkkokaupasta ja Vantaan noutomyymälästä.

Lisätietoja

Anu Peussa

myyntijohtaja

+358 400 902 402

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Kiinnostaako uudenlainen kaupunkiympäristöön sulautuva mobiiliverkon alusta Urban Pole? Ota yhteyttä minuun!