Orbis ja SRV aloittavat yhteistyön kiinteistöjen sisäkuuluvuuden parantamiseksi

Orbis Oy ja SRV Oyj ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen mobiiliverkkojen sisäkuuluvuuden parantamiseksi. Yhteistyön tavoitteena on parantaa asuinmukavuutta varmistamalla, että mobiiliverkot toimivat SRV:n rakentamissa kiinteistökohteissa.

13.1.2020

SRV on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, jonka liiketoiminta keskittyy asunto-, toimitila- ja infrarakentamiseen kasvavissa kaupunkikeskuksissa.

Tavoitteenamme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta, joten halusimme löytää ratkaisuja matkapuhelinten sisäkuuluvuuden varmistamiseksi.

Harri Hirvonen, SRV:n Asuntotuotannon talotekniikkapäällikkö

Orbis Oy:n toimitusjohtaja Jani Linna-Aro nyt aloitetusta yhteistyöstä: ”Meillä on kumppaniemme kanssa pitkän kokemuksen kautta vahva osaaminen sisäkuuluvuusratkaisuista. Palvelut saa kattavasti ja helposti Orbiksen kautta yhdellä yhteydenotolla, mikä säästää rakennuttajalta aikaa ja vaivaa.” Orbiksen palveluihin sisältyvät kiinteistöjen sisäkuuluvuusmittaukset, monioperaattori- ja Virve-verkkojen suunnittelu- ja asennuspalvelut sekä konsultointi ja koulutus liittyen teknisiin ratkaisuihin. Yhteistyö on nyt ensimmäisessä vaiheessa alkanut SRV:n uudistuotannon asuinkiinteistökohteissa.

Lisätietoja

Harri Hirvonen

asuntotuotannon talotekniikkapäällikkö

+358 20 145 5200

harri.hirvonen@srv.fi

SRV Oyj ja Orbis tekevät yhteistyötä. SRV on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, jonka liiketoiminta keskittyy asunto-, toimitila- ja infrarakentamiseen kasvavissa kaupunkikeskuksissa.

Jani Linna-Aro

toimitusjohtaja

+358 40 350 1866

etunimi.sukunimi@orbis.fi