Orbis SANT ry:n jäseneksi

Orbis Oy on liittynyt SANT ry:n jäseneksi. SANT, eli Suomen antenni- ja teleurakoitsijaliitto ry on antenni- ja sisäverkkoalalla toimivien yritysten toimialajärjestö, jonka piiriin kuuluvat kiinteistöjen sisäverkot sekä erilaiset TV- ja laajakaistaratkaisut.

26.10.2021

SANTin tavoitteena on edistää sisäverkkototeutusten laatua aina suunnittelusta järjestelmien ylläpitoon tiedottamalla, kouluttamalla, viranomaisyhteistyöllä sekä verkottamalla tietoliikenneratkaisujen tarvitsijoita ja tarjoajia.

Toimiva tietoliikenne on kodeissa ja työpaikoilla yhtä tärkeää kuin vesi ja sähkö. SANTin kautta laitetoimittajat voivat mm. tuoda esille uusia ratkaisuja ja saada käytännön palautetta niiden toimivuudesta. 

Meille on tärkeää kuulua SANTiin, koska sitä kautta pystymme syventämään urakoitsijanäkökulmaamme – lisäämään ymmärrystämme urakoitsija-asiakkaidemme haasteista ja myös onnistumisista. Vastaavasti voimme tarjota heille asiantuntijuuttamme ja osaamistamme sekä huomioida heidän tarpeensa tuotekehityksessämme.

Harri Mutanen, Orbiksen asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä

Harri Mutanen

avainasiakaspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!