Tapaa asiakkuuspäälliköitämme CCW-tapahtumassa

Kriittisen tiedonsiirron uusimmat teknologiat, laitteet ja tuotelanseeraukset esittelevä Critical Communications World -tapahtuma järjestetään Helsingin messukeskuksessa 23.–25.5.  Tapahtumaan voi rekisteröityä maksutta.

Rekisteröidy tapahtumaan
Tule tapaamaan meitä Critical Communications World -tapahatumaan Helsingin Messukeskukseen 23.-25.5.2023
28.4.2023

Löydät asiakkuuspäällikkömme Pasi Hopposen ja Harri Mutasen päämiehiemme osastoilta. Pasi edustaa Orbista Huber+Suhnerin osastolla ja Harrin voi tavoittaa Narda Safety Test Solutions GmbH:n osastolta. Tule keskustelemaan kanssamme siitä, miten voimme ratkaista kriittisen tiedonsiirron haasteesi.  

Miksi osallistua?

Yli 20 vuotta toimialaa palvellut CCW yhdistää kriittisten toimintojen käyttäjät, liiketoiminnan kriittiset käyttäjät, valmistajat ja toimittajat kolmen päivän ajaksi inspiroivaan, tietopitoiseen ja verkostoitumista edistävään tapahtumaan.

Tapahtuma sisältää kansainvälisten brändien näyttelyn, kriittisten viestintäasiantuntijoiden johtaman konferenssiohjelman, syvällisiä fokusfoorumeita ja ohjattuja tekniikkakierroksia. Tapahtumassa vierailee myös hallituksen viranomaisia, jotka kannustavat yhteistyöhön rajojen yli.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin CCW:n sivuilta, alla olevasta linkistä. Tapahtuma järjestetään englanniksi ja rekisteröityminen on ilmaista.

Tapahtuman järjestää TCCA

TCCA johtaa standardoitujen kriittisten viestintäratkaisujen maailmanlaajuista kehittämistä ja edistämistä. He tarjoavat alustan hallituksille, viranomaisille, valmistajille, operaattoreille ja muille alan sidosryhmille keskustella, toimittaa, toteuttaa ja kehittää markkinoita. TCCA myös tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa kehittääkseen avoimia standardeja kriittiselle mobiilikommunikaatiolle ja kokoaa yhteen jäseniä, jotka suunnittelevat, valmistavat, toteuttavat ja edistävät kriittisiä kommunikaatioratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Tutustu Orbiksen ratkaisuihin