Videokatsaus omaan tuotantoomme: Näin ideoista syntyy tuotteita

Julkaisemamme videon myötä pääset kurkkaamaan kulissien taakse Sauen tehtaallamme. Videolla pääset tutustumaan oman tuotantomme maailmaan ja saat katsauksen tuotteidemme ja ratkaisujemme valmistusprosesseihin. 

Kuvassa: Viron Sauessa sijaitseva Orbiksen tuotantotehdas

Orbiksen oma tuotanto toteuttaa tarpeisiisi räätälöidyn tuotekokonaisuuden, jonka toimintavarmuuteen ja suorituskykyyn voit luottaa.
29.6.2023

Orbis Oy on toimittanut tiedonsiirron tuotteita jo vuodesta 1949. Erikoisosaamisemme kattaa laajan kirjon tiedonsiirtoteknologioita ja ymmärryksen niiden hyödyntämisestä sekä sisä- että ulkokäytössä.

Viron Sauessa sijaitseva oma tuotantolaitoksemme mahdollistaa sekä omien tuotteidemme että räätälöityjen ratkaisujen nopean ja joustavan valmistuksen. Tuotannossamme jatkojalostamme erilaisista kaapeleista liittimillä ja kytkentäkoteloilla varustettuja valmiskaapeleita ja muita kokoonpanoja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Videolla pääset seuraamaan kuituvalmiskaapelin tuotantoa Orbis OptoMast™ -kokoonpanoon. Käymme läpi myös tuotekehitystämme ja esimerkiksi RF-kaapeleiden laadunvarmistusta. Näet, miten huippuluokan ammattitaitomme ja tasainen laatumme yhdistyvät tarkkaan käsityöhön ja ajantasaisen mittaus- ja testauslaitteiston käyttöön. Toimitamme vain parasta – voimme taata luotettavat ja kestävät komponentit myös haastavimpiin sovelluksiisi.

Katso video alta.

Katso myös