Datakeskusalan tapahtuma: Future Data Summit 12.10.2022

13.9.2022

Tervetuloa Future Data Summitiin keskiviikkona 12.10. klo 9–16.30

Finnish Data Center Forumin (FDCF) järjestämä Future Data Summit pidetään tänä vuonna data & energia -teemaisena tapahtumakeskus Koskenrannassa (Katariina Saksilaisen katu 9), Helsingissä. Neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa datakeskusalan asiantuntijat ja toimijat päiväksi saman katon alle inspiroitumaan, jakamaan tietoa ja verkostoitumaan.

Orbis Oy on mukana kultasponsorina. Osastollamme G13 esittelemme ratkaisuja datakeskusten ja laitetilojen infraan ja sähkönjakeluun. Pääset tutustumaan esimerkiksi päämiehemme LeGrandin UPSeihin.

Tapahtuman tiedot ja aikataulu:

Tapahtuma: Future Data Summit 2022
Päivämäärä: keskiviikko 12.10.2022
Aika: 9.00–16.30
Paikka: Tapahtumakeskus Koskenranta
Osoite: Katariina Saksilaisen katu 9, 00560 HELSINKI

Katso esittelyvideo

Tallenne: Tietoliikenteen ylijännitesuojat (NEMP, LEMP, Ethernet) -webinaari

21.5.2021

Salamaniskujen ja sotilaallisten uhkien sähkömagneettiset häiriöpulssit voivat rikkoa RF- ja tietoliikennelaitteita. Ylijännite- eli EMP-suojia voidaan käyttää esimerkiksi kalliosuojissa, räjähdysalttiissa tiloissa, liikkuvissa kalustoissa, laboratorioissa ja muissa kriittisissä yhteyksissä, joissa käytetty kuparikaapelointi on häiriöille altis. 

Englanninkielisessä webinaarissamme HUBER+SUHNER:in asiantuntija Robin George kertoo kattavasti erilaisista ylijännitesuojaratkaisuista erityisesti sotilaskäytössä.

Huber+Suhner

Sveitsiläinen vuonna 1969 perustettu Huber+Suhner Group on maailman johtavia sähköisten ja optisten liittimien sekä liitinjärjestelmien toimittajia. Sillä on asiakkaita maailmanlaajuisesti telekommunikaation, teollisten sovellusten ja kuljetuksen aloilta.

Alan asiantuntija

Harri Mutanen

asiakkuuspäällikkö

+358 400 432 576

etunimi.sukunimi@orbis.fi

Tarvitsetko ratkaisua kiinteistöjen tiedonsiirtoon? Minulla on yli 10 vuoden kokemus kiinteistöjen tiedonsiirron valokuituratkaisuista ja mittauslaitteista. Lisäksi Traficomin sisäverkkomääräys M65 on arkipäivääni. Näissä asioissa jatketaan keskusteluja!